Over ons

Wij gaan voor onze missie: NUL verkeersongevallen als een bedrijf onze service gebruikt. Begin 2014 is het idee ontstaan toen Guido Sluijsmans nog bij TNO werkte aan gedragstechnologie. In 2015 is SD-Insights opgericht samen met Frank Anema en Thom Hubers. Ze zijn toen ook toegelaten tot de prestigieuze incubator YES!Delft waar ze een kick start hebben gekregen. Begin 2016 startten de eerste pilots en inmiddels biedt SD-Insights Safety as a Service in de mobiliteit.

Guido Sluijsmans
CEO

Gedragsverandering
Verkoop & netwerk

Na jarenlang ervaring in de mobiliteit bij Royal HaskoningDHV besloot Guido begin 2006 bij TNO te starten. Daar heeft hij in diverse rollen gewerkt aan innovaties met raakvlak tussen gedrag en technologie.

Guido is gedreven om gedrag en techniek bij elkaar te brengen en heeft passie voor de dynamische en innovativiteit van een jong bedrijf.

Frank Anema
CTO

Data-analyse gedrag
In-car technologie

Frank leidt de technische ontwikkeling van de data-inwinning en analyse. Zijn achtergrond als Systems & Control-engineer komt daarbij van pas.

Frank’s scherpe analytische geest brengt onze techniek en ons bedrijf op een hoger niveau.

Thom Hubers
CIO

Informatie architectuur
Feedback systeem

De verschillende datastromen worden door Thom met elkaar verbonden. Als technisch bestuurskundige slaat hij de brug tussen systeem en mens.

Thom houdt van de cloud, leeft in Visual Studio, maar geniet er ook van om de maatschappelijke impact te vergroten.

Maurice Taams
Dataspecialist

Maurice Taams heeft voor zijn studie Lucht- en Ruimtevaarttechnologie in het voorjaar van 2018 stage gelopen bij SD-Insights. Hierbij heeft hij aan een veelvoud aan onderwerpen gewerkt, waaronder het automatisch kunnen detecteren van chauffeurs op basis van hun rijgedrag.
Maurice werkt aan data analyses en algoritme ontwikkeling.

Ceylan Söylemez
Ceylan Söylemez
Chauffeurscoach

Ceylan is verantwoordelijk voor interpreteren van de rijprestatie van de chauffeurs en het versturen van de wekelijkse feedback aan chauffeurs. Ceylan heeft een master in toegepaste psychologie en volgt op dit moment een master Artificial Intelligence aan de Universiteit van Utrecht.

Vishal Onkhar
Vishal Onkhar
Stagiair

Vishal voert zijn stage uit bij SD-Insights. Hij volgt de master Vehicle Engineering aan de TU Delft

Vacature Data scientist
Vacature Data scientist
Data scientist

We hebben een vacature Data scientist voor jou. Lees de vacature.

Julia Smeu
Julia Smeu
Data scientist

Julia is master studente Systems & Control aan de Technische Universiteit Delft en werkt part-time bij SD-Insights. In haar positie als data scientist werkt ze aan de operationele analyses van de service van SD-Insights en draagt ze bij aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten.

Netwerk en partners

Awards

Challenge SensysGatso en SWOV

21 maart 2018 werd SD-Insights gekozen tot winnaar van de challenge om de verkeersveiligheid te verbeteren. De challenge was uitgezet door SensysGatso in samenwerking met SWOV en werd gehouden tijdens de Intertraffic. Het nieuwsbericht en meer details kunt u op onze site lezen.

Rotterdam Mobility Lab

“Niet lullen, maar testen”

SD-Insights was 1 september 2017 verkozen als een van de winnaars van het Rotterdam Mobility Lab (finale). In Rotterdam is een pilotproject gestart met 25 vrachtwagens waarin SD-Insights haar service verder heeft bewijzen en ontwikkeld. De resultaten zijn inmiddels bekend en vindt u hier.

NewVenture Duurzame Mobiliteit

“Echt iets nieuws.”

ANWB en NewVenture verkozen SD-Insights in 2015 tot meest duurzame startup op het gebied van mobiliteit. De jury waardeerde het gebruik van de beeldsensor om zo de omgeving van rijgedrag in kaart te brengen.

Switch The Language