Over ons

Wij gaan voor onze missie: NUL verkeersongevallen als een bedrijf onze service gebruikt. Begin 2014 is het idee ontstaan toen Guido Sluijsmans nog bij TNO werkte aan gedragstechnologie. In 2015 is SD-Insights opgericht samen met Frank Anema en Thom Hubers. Ze zijn toen ook toegelaten tot de prestigieuze incubator YES!Delft waar ze een kick start hebben gekregen. Begin 2016 startten de eerste pilots en inmiddels biedt SD-Insights Safety as a Service in de mobiliteit.

Guido Sluijsmans
CEO

Gedragsverandering
Verkoop & netwerk

Na jarenlang ervaring in de mobiliteit bij Royal HaskoningDHV besloot Guido begin 2006 bij TNO te starten. Daar heeft hij in diverse rollen gewerkt aan innovaties met raakvlak tussen gedrag en technologie.

Guido is gedreven om gedrag en techniek bij elkaar te brengen en heeft passie voor de dynamische en innovativiteit van een jong bedrijf.

Frank Anema
CTO

Data-analyse gedrag
In-car technologie

Frank leidt de technische ontwikkeling van de data-inwinning en analyse. Zijn achtergrond als Systems & Control-engineer komt daarbij van pas.

Frank’s scherpe analytische geest brengt onze techniek en ons bedrijf op een hoger niveau.

Thom Hubers
CIO

Informatie architectuur
Feedback systeem

De verschillende datastromen worden door Thom met elkaar verbonden. Als technisch bestuurskundige slaat hij de brug tussen systeem en mens.

Thom houdt van de cloud, leeft in Visual Studio, maar geniet er ook van om de maatschappelijke impact te vergroten.

Netwerk en partners

Awards

Rotterdam Mobility Lab

“Niet lullen, maar testen”

SD-Insights is 1 september verkozen als een van de winnaars van het Rotterdam Mobility Lab (finale). In Rotterdam zal een pilotproject starten met 25 vrachtwagens waarin SD-Insights haar service verder zal bewijzen en ontwikkelen. Meedoen aan deze pilot? In deze flyer vindt u meer informatie of neem direct contact met ons op. Let op: geldig tot eind 2017!

NewVenture Duurzame Mobiliteit

“Echt iets nieuws.”

ANWB en NewVenture verkozen SD-Insights tot meest duurzame startup op het gebied van mobiliteit. De jury waardeert het gebruik van de beeldsensor om zo de omgeving van rijgedrag in kaart te brengen.

Switch The Language