Vermindering van kosten

Lagere kosten door beter gedrag

Risico voor uw organisatie

SD-Insights helpt het risico op een rijongeval te verminderen door medewerkers te ondersteunen bij het verbeteren van hun rijprestatie. 40% van alle ongevallen gebeurt bij zakelijke en woon/werk-reizen. De kans is dus groot dat u hier vaak mee te maken heeft!
Een ongeval betekent kosten, gebrek aan continuïteit en een verminderde klantervaring. In sommige sectoren kan dit zelfs leiden tot het verlies van een klant. Dit betekent een directe impact op uw winstgevendheid en misschien zelfs de continuïteit van uw onderneming.

Vraag een gratis safety scan aan voor uw organisatie!

+31 6 307 309 17

Welke kosten?

Elke organisatie werkt anders. In algemene zin zien wij de volgende thema’s naar voren komen:

Directe kosten

Stijgende schadelast

Stijgende verzekeringspremies

Stijgend brandstofverbruik

Hogere onderhoudskosten

Hogere bandenkosten door rijgedrag van chauffeur

Indirecte kosten

Tijd besteed aan zelf interpreteren ritdata

Rapporten bespreken met de chauffeur

Verzuimkosten bij letsel

Herplannen door te laat arriveren op klantlocatie

Verlies aan klanten door niet nakomen van SLA’s en KPI’s of zelfs als het gevolg van een incident

Hoe maken we de besparing hard?

Ervaring leert dat het 1-op-1 omrekenen van gedrag naar bovenstaande directe kostensoorten, door de veelheid van andere beïnvloedende factoren, eenvoudigweg niet te onderbouwen is.

Dat verbeterd gedrag leidt tot lagere kosten is desondanks veilige aanname. SD-Insights kan, op basis van relevante indicatoren, met een nulmeting, vaststellen hoe iemands rijgedrag bij aanvang is. Aan de hand van onze focusgebieden kunnen wij aantonen dat het gedrag verandert door onze aanpak.

Op basis van een intake en uw huidige kosten kunnen we u precies voorrekenen wat u per kostensoort zou moeten besparen om al tot een break even situatie te komen. Ervaring leert dat de meeste klanten dan snel overtuigd zijn van deze case.

Wat kost de samenwerking?

Wij bieden Safety as a Service. Onze dienst is inclusief hardware. U hoeft dus geen investering te doen anders dan de kosten voor een eenmalige professionele inbouw. Veiligheid en continuïteit zijn hiermee simpel geborgd en voor iedereen bereikbaar.

Iedere situatie is anders. Wij komen daarom bij u langs voor een kosteloze intake en maken op basis van uw situatie en wensen een passende offerte. Vraag een offerte aan. Indien u al beschikt over de juiste hardware dan betaalt u voor analyse en coaching slechts €10 per chauffeur per week excl. btw.

Switch The Language